FRAKT & LEVERANS

Snabbinfo om våra leveranser

Vi på Overlandexperten värdesätter varje kund och strävar efter att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt. Här hittar du detaljerad information om allt som rör leverans och frakt av de produkter du köper från oss. Genom att använda vår ackordion nedan kan du snabbt och enkelt hitta svar på dina frågor kring fraktprocessen, kostnader och leveranstider. Om det är något annat du undrar över, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Tack för att du valt oss!

När du handlar hos oss kan du vara säker på att dina varor levereras med omsorg. Vi samarbetar med välkända fraktbolag såsom DHL, Postnord och DB Schenker. Alla varor, med undantag av kajaker och taktält, skickas till närmaste ombud.

Fraktkostnaden är 39 kr för hela sortimentet med undantag för taktält och kajaker. Denna fraktkostnaden är 995 kr men vi erbjuder dessutom fri upphämtning i vår butik.

Vår butiksadress och öppetider hittar ni här.

Efter att du har lagt din beställning hos oss tar det i genomsnitt 3-5 arbetsdagar för dina produkter att nå fram till dig. Leveranstiden kan variera beroende på produktens tillgänglighet och den specifika fraktleverantören.

Ja, när din order har behandlats och är redo att skickas kommer du att motta ett mejl med en spårningskod. Med denna kod kan du enkelt följa din leverans i realtid.

För närvarande skickar vi endast inom Sverige. Om du bor i ett annat land och är intresserad av våra produkter, vänligen kontakta oss direkt för mer information.

Vi strävar efter att du ska vara nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning önskar returnera eller byta en vara, vänligen besök vår Returer och Byten sida för utförliga instruktioner.

Ja, vi har en hel sida dedikerad till de vanligaste frågorna vi får. Besök gärna vår Vanliga Frågor (FAQ) sida för mer information.

HITTAR DU INTE VAD DU LETAR EFTER?