Köpvillkor

Beställningsprocess

När du lägger en beställning hos oss går den igenom flera steg. Efter att vi mottagit din beställning skickar vi ut en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. När din beställning sedan är färdigbehandlad och redo för leverans får du ytterligare ett meddelande.

Priser och betalning

Alla priser på vår webbplats är inklusive moms, enligt svenska momsregler. Om det tillkommer några andra avgifter kommer detta tydligt att anges vid kassan. Du kan betala ditt köp genom Klarna faktura, delbetalning, kortbetalning eller kontant vid upphämtning i butik.

Förbeställningar

Förbeställ produkter från oss och betala först när vi har fått in produkten och den är redo att skickas till dig. Vid förbeställning säkrar du en vara före det att vi har fått in den på lagret eller i sortimentet. Ingen förskottsbetalning krävs vid tidpunkten för din beställning.

Frakt och leverans

Vi samarbetar med flera leveranspartners såsom DHL, DB Schenker och DVS för att se till att dina varor kommer fram säkert. Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar, med undantag för beställningsvaror. Om en vara är tillfälligt slut kommer vi att meddela dig, och om möjligt skicka varan så fort den är i lager igen. Annars erbjuder vi återbetalning eller byte. Fraktpriser varierar: 995 kr för hemleverans av kajaker och taktält, gratis leverans till postombud för övriga varor. Om du önskar montering av ditt taktält erbjuder vi detta för 399 kr. Upphämtning av varor i vår butik är alltid kostnadsfritt.

Ångerrätt och returer

Vi följer svenska lagar gällande ångerrätt. För mer detaljerad information och instruktioner om hur du går tillväga för retur, se vår sida om returer och byten.

Reklamationer

Om du mottar en defekt produkt eller en som inte motsvarar din beställning, ber vi dig följa våra riktlinjer för reklamationer.

Våra garantier

Vi står bakom kvaliteten på våra produkter. För information om garantier och vad dessa omfattar, besök vår garantisida.

Ansvarsbegränsning

Vi strävar alltid efter att uppfylla våra åtaganden gentemot dig som kund. Skulle dock oönskade händelser inträffa, som förseningar eller defekta produkter, begränsas vårt ansvar enligt gällande svenska konsumentlagstiftning.

Personuppgifter och integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss. Vi behandlar alla dina personuppgifter med största respekt och i enlighet med GDPR.

Tvistlösning

Vi hoppas alltid på en smidig lösning vid eventuella tvister. Om en tvist skulle uppstå som vi inte kan lösa tillsammans, följer vi de beslut som fattas av Allmänna reklamationsnämnden eller motsvarande skiljedomstol.

Våra företagsuppgifter

  • Juridiskt namn: FP Festival Products Aktiebolag
  • Organisationsnummer: 556322-0887