Reklamation

Vad innebär en reklamation?

Reklamation innebär att du som kund meddelar oss om eventuella defekter eller brister med produkten du köpt. Om produkten inte motsvarar dina förväntningar eller har uppenbara defekter vill vi veta om det så snart som möjligt.

Processen

  1. Kontakta oss: Vid första tecken på ett fel, kontakta vår kundtjänst. Förse oss med detaljer om problemet och presentera ett kvitto eller annat köpbevis.

  2. Bedömning: När vi mottagit din reklamation tar vi ärendet vidare till tillverkaren av produkten. Tillsammans bedömer vi om det är ett produktionsfel eller ett resultat av användning.

  3. Åtgärder: Om det är ett tydligt produktionsfel strävar vi efter att reparera produkten. Om reparation inte är möjligt kan vi byta ut den. Vid användningsrelaterade problem kan andra åtgärder bli aktuella.

Kostnad

Viktigt att notera! Reklamationer är inte alltid kostnadsfria. Speciellt vid större varor, som kajaker och taktält, kan kunden behöva stå för returfrakten. Vi bedömer varje fall individuellt för att hitta en rättvis lösning.

Tvister

Vid eventuella tvister eller om vi inte kan komma överens, finns det nationella organ som kan hjälpa till med medling och prövning.