Returer och byten

Allmänt om vår returrätt

*Vi erbjuder fria returer på hela sortimentet exklusive kajak och taktält.*

Vi vill att du ska vara nöjd med dina köp hos oss. Om produkten inte motsvarar dina förväntningar eller om du av någon anledning vill returnera ditt köp, erbjuder vi en enkel returprocess. Nedan finner du all information om hur du går tillväga.

Hur länge gäller returrätten?

Du har rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar från den dag du mottog varan. Tiden räknas från den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

  1. Registrera din retur: Påbörja din retur genom att fylla i vårt returformulär som finns längre ner på denna sida.
  2. Mottag en retursedel: Efter registrering skickar vi en retursedel till dig via e-post. Skriv ut och fäst denna synligt på ditt paket.
  3. Förpacka produkten: Varan ska vara i ursprungligt skick. Produkter som har använts eller som inte är i originalskick kan vägras retur. Använd originalförpackningen och se till att alla tillbehör medföljer.
  4. Skicka paketet: Lämna ditt paket hos närmaste ombud eller postkontor.
  • För de flesta produkter i vårt sortiment står vi för returfraktkostnaden när du använder vår retursedel.
  • Viktigt: För returer av kajaker (undantaget uppblåsbara kajaker) och taktält står kunden för en fraktkostnad på 1995 SEK.

När din retur har mottagits och godkänts av oss kommer återbetalningen att ske inom 14 dagar till det betalsätt du använde vid köpet.

Har produkten ett fel eller defekt?

Om du upptäcker att produkten har ett uppenbart fel eller defekt, vänligen se vår sida om Reklamationer för information om hur du går tillväga och vilka rättigheter du har som kund.

Returformulär

Hidden

Nästa steg: synkronisera en utökning för e-post

För största nytta av ditt formulär föreslår vi att du synkroniserar det via en utökning för e-post. Läs mer om våra alternativ för e-posttillägg på följande sida: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Obs! Ta bort detta tips innan du publicerar formuläret.
Inköpsdatum(Obligatoriskt)
Anledning till retur(Obligatoriskt)

Namn(Obligatoriskt)