VÅRA GARANTIER

Våra Garantier – Trygghet i fokus

När du väljer en produkt från vårt sortiment, vill vi att du ska känna dig säker och trygg med ditt beslut. Därför erbjuder vi en omfattande 2 års garanti för alla våra produkter. Låt oss dyka ner i detaljerna:

Tvåårig garanti

Alla produkter du köper från oss kommer med en löftesrik 2-års garanti. Det betyder att vi står bakom varje produkt och dess kvalitet i två hela år efter inköpsdatumet.

Vikten av inköpskrav

För att garanteras skydd under garantitiden är det viktigt att du sparar ditt inköpsbevis. Vid eventuell reklamation behöver du kunna uppvisa detta, till exempel i form av ett kvitto, för att vi snabbt och smidigt ska kunna hjälpa dig.

Uppkomna kostnader och tredjepartsreparationer

Skulle din produkt behöva reparation av en tredje part, kom ihåg att först kontakta oss. Vi täcker inte sådana kostnader om det inte skriftligen avtalats med oss i förväg.

Omfattning av garantin

Vårt primära fokus är att säkerställa att du får en produkt fri från material- eller produktionsfel. Om ett fel skulle uppträda inom garantitiden, kommer vi att anta att detta fel fanns vid inköpstillfället och täcka detta under garantin.

Vad garantin inte täcker

Naturligt slitage eller skador orsakade av felaktig användning eller olyckor faller utanför garantins skydd. Vi rekommenderar alltid att produkter används och sköts enligt våra riktlinjer för att säkerställa deras hållbarhet.

Reparation eller utbyte

Vi är flexibla när det kommer till hur vi hanterar defekta produkter under garantitiden. Beroende på skadans natur kan vi antingen erbjuda reparation eller helt enkelt byta ut produkten.

Särskilda förhållanden för kajaker

Notera att värme kan påverka kajakernas form. Garantin täcker inte förändringar i kajakens form som beror på förvaring i extrema temperaturer.

Har du fler frågor?