VÅR BUTIK

Vardagar

Mån-Fre: 08:00 – 16:30

Helger

Lördagar: 12:00 – 15:00

Söndagar: Stängt

Avvikande datum

Inga avvikande datum.

Taktält Butik & Visning i Kungsbacka

Belägen strax utanför Göteborg, erbjuder vår butik i Kungsbacka en direktmöjlighet att se och känna på våra taktält. Här kan du ställa frågor, utforska olika modeller och förstå vilket taktält som passar just dina behov bäst.

Utforska taktält i butik

När du besöker vår butik i Kungsbacka får du en unik möjlighet att uppleva alla våra taktältsmodeller på nära håll. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en hands-on upplevelse där du kan klättra upp, känna på tältets material och se exakt hur de fungerar i verkligheten. Det är en sak att se bilder online, men att faktiskt kunna röra vid och uppleva taktälten i person ger en helt ny dimension till ditt köpbeslut.

För att ytterligare förbättra din butiksupplevelse har vi även sett till att ställa ut alla våra tillbehör. Intresserad av att se hur förtältena ser ut i förhållande till taktälten? Eller kanske du vill känna på madrassens komfort? Från förtält till madrasser och andra praktiska tillbehör, allt finns tillgängligt för dig att utforska. Vårt kunniga team finns alltid på plats för att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina äventyr.

Butiksadress

Göteborgsvägen 679, 434 96, Kungsbacka

Vanliga frågor

Vi ligger i Kungbacka, en kort resa från Göteborg. Med bil tar det cirka 20-30 minuter.

Ja, gratis parkering finns tillgänglig utanför butiken.

Ja, du kan köpa direkt i butiken. Om ditt önskade tält inte finns i lager, kontakta oss så ska vi försöka fixa hem ett till dig.

Ja, hos oss kan du få ditt Wild Land taktält monterat. Läs mer om montering här.

Både kontanter och kort accepteras i butik.

Kundrecensioner

Anh N
Läs mer
Fantastisk service och mkt bra utbud!
Björn L
Läs mer
Enormt nöjd över att slippa ev köppress och bara få så mycket info som möjligt om de två tälten jag var nyfiken på. Även väldigt betryggande att sedan få hjälp att montera tältet, från någon som gjort detta förut. Extra plus för att Magnus endå ställde rätt frågor ang mitt syfte med tältet som då gjorde det lättare att välja. Det blev ett Wild Land Desert Cruiser, passar bra på Polestar 2. Tack!
Franz
Läs mer
Fantastiskt bemötande av personalen, trevlig butik där man kan se taktälten, men även väldigt hjälpsamma när det kom till montering av köpt taktält med goda råd och tips. Rekommenderar starkt!
Attila D
Läs mer
Vi har kommit knappt innan stängnings tiden. Säljaren var snäll och vi fick allsa information som vi ville och på slutet köpte vi mer grejer som vi tänkte men vi fick en jättebra paketpris.
Föregående
Nästa

Har du fler frågor?