Vår butik

Våra öppettider

Vardagar

Måndagar:

Tisdagar: 

Onsdagar:

Torsdagar:

Fredagar:

08:30 – 16:30

08:30 – 16:30

08:30 – 16:30

08:30 – 16:30

08:30 – 16:30

Helger

Lördag:

Söndagar: 

10:00 – 14:00

Stängt

Avvikande tider

21 juni

22 juni

Stängt

Stängt

Taktältsbutik i Kungsbacka

Belägen strax utanför Göteborg, erbjuder vår butik i Kungsbacka en direktmöjlighet att se och känna på våra taktält. Här kan du ställa frågor, utforska olika modeller och förstå vilket taktält som passar just dina behov bäst.

Utforska taktält i butik

När du besöker vår butik i Kungsbacka får du en unik möjlighet att uppleva alla våra taktältsmodeller på nära håll. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en hands-on upplevelse där du kan klättra upp, känna på tältets material och se exakt hur de fungerar i verkligheten. Det är en sak att se bilder online, men att faktiskt kunna röra vid och uppleva taktälten i person ger en helt ny dimension till ditt köpbeslut.

För att ytterligare förbättra din butiksupplevelse har vi även sett till att ställa ut alla våra tillbehör. Intresserad av att se hur förtältena ser ut i förhållande till taktälten? Eller kanske du vill känna på madrassens komfort? Från förtält till madrasser och andra praktiska tillbehör, allt finns tillgängligt för dig att utforska. Vårt kunniga team finns alltid på plats för att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina äventyr.

Kontakta eller besök oss